3D-DM för VSBF

Karlstads Bågskytteklubb genomför den 11 augusti 2024 ett 3D-DM för VSBF

Ianseos tävlingssida

Distriktsmästerskapet med tvåpilsserier på 24 mål genomförs på plats i Karlstad på Långenäsvägen 303 med start klockan 10:00. Möjlighet till att äta lunch finns löpande under tävlingen då skyttarna passerar klubbstugan (se tävlingsplats i Google Maps: Karlstads uteanläggning).

Anmälan

Anmälan sker till och med den 8 augusti genom att fylla i anmälningsformuläret:  Anmälningsformulär

Information om klasser finns på sidan Klassindelning och klassernas skjutavstånd finns på sidan Skjutavstånd. För att få till tävlingsklasser i DM med fler än en deltagare kommer arrangören att kunna slå ihop skyttar genom att flytta skyttar mellan åldersklasser och kön.

Anmälningsavgiften är 120 kronor för alla ungdomar under 21 år. För seniorer, 21 år och äldre, är avgiften 230 kronor för compoundskyttar och 200 kronor för övriga. De 30 extrakronorna som vuxna compoundskyttar betalar beror på att de orsakar ett mycket större slitage på 3D-djuren än övriga skyttar. Betalningen görs innan tävlingsstart med Swish till 123-5276571 eller till Plusgiro 89986-4. Ange då skyttens namn.

Resultatregistrering

Ianseo Scorekeeper NG kommer att användas varför den appen behöver vara nerladdad till mobilerna innan tävlingen startar. Observera att det är en ny app sedan sommaren 2023!

Manual hur appen Ianseo Scorekeeper NG fungerar

DM-plaketter delas ut efter tävlingen.