Medlemsansökan

Det är roligt att skjuta pilbåge. Hoppas du också ska tycka det.

Som medlem får du möjlighet att träna i klubbens lokaler samt på utebanan på Långenäs. Nybörjare får låna utrustning utan extra betalning. Dessutom får du naturligtvis hjälp och tips av instruktörer och klubbkamrater.

Om du vill få en bild av vad vi ägnar oss åt innan du bestämmer dig så titta gärna på vårt bildspel ”Bildminnen”

Medlemsavgifter 2022 och 2023:

• Junior och pensionär 400 kr/år
  • Senior 500 kr/år
  • Familj 900 kr/år (gäller endast aktiva skyttar)

För nya medlemmar under sista kvartalet på kalenderåret (från 1 oktober) betalar man bara 25% av avgiften, dvs junior 100 kr samt senior 125 kr.

Det finns ingen rabatt för den som redan är medlem i annan klubb. Alla som skjuter på klubbens anläggningar betalar full avgift.

Gör din medlemsansökan här

Medlemsansökan: länk till formulär

När formuläret är ifyllt och skickat tar kassören hand om ansökan. Kassören skickar sedan ett inbetalningsmejl, men det kan dröja någon vecka.

Om det uppstår problem med denna medlemsansökan eller betalningen av avgiften på postgiro: 899 86-4 eller om du har skyddad identitet eller utländskt personnummer ber vi dig att kontakta vår kassör direkt.

Välkommen till Karlstads Bågskytteklubb!