Medlemsansökan

Det är roligt att skjuta pilbåge. Hoppas du också ska tycka det.

Som medlem får du möjlighet att både träna i klubbens lokaler och på uteanläggningen på Långenäs. Nybörjare får låna utrustning utan kostnad. Dessutom får du naturligtvis hjälp och tips av instruktörer och klubbkamrater. Information från styrelsen som exempelvis mötesprotokoll skickas löpande ut till betalande medlemmar via mejl.

Alla får prova på tre gånger utan att betala. Om du vill få en bild av vad vi ägnar oss åt innan du bestämmer dig så titta gärna på vårt bildspel ”Bildminnen”

Medlemsavgifter 2023:

• Junior och pensionär 400 kr/år
  • Senior 500 kr/år
  • Familj 900 kr/år (gäller endast aktiva skyttar)

För nya medlemmar under sista kvartalet på kalenderåret (från 1 oktober) betalar man bara 25% av avgiften, dvs junior 100 kr samt senior 125 kr.

I den individuella medlemsavgiften ingår en träningsavgift med 75% (375 kr för vuxna) som alla måste betala även om man inte tränar. I de fall någon vuxen vill söka friskvårdsbidrag är det denna summa som ska anges. Man gör då två separata inbetalningar, en på 125 kr och en på 375 kr.

Från och med år 2024 höjs medlemsavgiften för seniorer och familj med 100 kronor till 600 kr respektive 1000 kr enligt årsmöte 2023-02-20.

Om man vill tävla på nationellt sanktionerade tävlingar betalar vuxna dessutom en licensavgift. Läs mer om licenser under sidan Tävling.

Även skyttar från andra klubbar är välkomna som medlemmar, men det finns ingen rabatt för den som redan är medlem i annan klubb. Alla som skjuter på klubbens anläggningar betalar full medlemsavgift. Eventuell tävlingslicens betalas dock bara i den klubb man tävlar för.

Gör din medlemsansökan här

Medlemsansökan: länk till formulär

När formuläret är ifyllt och skickat tar kassören hand om ansökan. Kassören skickar sedan ett inbetalningsmejl, men det kan dröja någon vecka. Det kommer inget bekräftelsemejl när allt är klart. Om man vill ha ett familjemedlemskap gör samtliga familjemedlemmar en varsin ansökan och skriver med en notering i slutet av formuläret vilka som som ingår i familjen.

Om det uppstår problem med denna medlemsansökan eller betalningen av avgiften på plusgiro: 899 86-4 eller om du har skyddad identitet eller utländskt personnummer ber vi dig att kontakta vår kassör direkt.

Välkommen till Karlstads Bågskytteklubb!