Steg 1, nybörjarträning

På torsdagar har vi ”prova på” mellan 18.00-19.30 för ungdomar och vuxna som är nybörjare. Vi finns inomhus på Karlbergsskolan och utomhus på Långenäs.

Utrustning finns att låna. Det är gratis att prova på. Ingen anmälan krävs. Det är bara att dyka upp även om vi någon gång kan få göra begränsningar på plats om det blir för många som kommer på samma gång. Efter 3 gånger löses medlemskap om du vill fortsätta i klubben. Eftersom bågarna är stora och det finns viktiga regler att förhålla sig till är åldersgränsen satt till 10 år.

När du känner dig trygg med bågskyttet och inte längre känner dig som en nybörjare vill vi att du tar steget till onsdagarnas fortsättningsträning, Steg 2, mellan 18.00-19.30.

Vare år under juli och halva augusti har vi sommaruppehåll. Samma sak gäller under julhelgen. Titta i vår Kalender så får du veta mer exakt när vi tränar.

Välkommen!