3:e sommarserien i Älvenäs


Nio skyttar kom till start den 24 maj i den vackra kvällssolen med måttlig medvind. De nya skyttarna lyfte sig ännu en gång medan de rutinerade hade en liten tillbakagång sedan sist. Roligt även att Kevin var på skjutlinjen nu när ungdomarna klarar sig själva. Många korreresultat blev det också.

Resultat efter omgång 3

I BU13W sköt Bella ett nytt rejält personligt rekord med 235 poäng vilket hon var jättenöjd med. Även Vincent som sköt i BU13M höjde sig från förra gången han sköt till 163 poäng (+23 poäng).

I BU16W ökade Nina med 17 poäng till 158 poäng. Ska bli kul att se vad Agnes kontrar med nästa gång.

Emma var stressad när hon kom med Bella, men det verkade vara en bra kombination att landa i nuet för det blev en förbättring med 32 poäng i BW över drömgränsen till 203 poäng. Blair kamperade ihop med Emma på 30 meter i BM och det gick bättre än väntat med 313 poäng. Han grämde sig lite att han inte valt att räkna tävlingen som sitt korreresultat.

I Longbow sköt alla tre lite sämre än senast, men då var det toppskjutning. Anneli lyckades ändå bäst med 312 poäng i LW. Gunnar var ojämn och landade på 303 poäng i LM även om det bättrade sig mot slutet. Johannes hade i samma klass en 248-omgång där han tyvärr inte riktigt fick till alla pilarna.

Slutligen hade vi Kevin på linjen för första gången denna vår där vi fick påminna honom om att det var 20 meter som gällde nu när han sköt i 60-klassen. Han tuffade på riktigt bra och slutade på fina 314 poäng.